Bezoek de Pop-up etalage over Geluk in het Leopoldspark

TIJDELIJKE POP-UP ETALAGE  OVER GELUK

Inwoner van Leopoldsburg, Leo Bormans, trekt de wereld rond als Geluksambassadeur. Hij houdt wereldwijd lezingen over geluk, liefde en optimisme. En Leo kwam naar ons met een bijzonder leuk idee: een POP-UP etalage rond GELUK.

Op 20 maart is het, naast Opendeur in het woonzorgcentrum, toevallig ook ‘International Happiness Day’. Daarom richten we een tijdelijke pop-up etalage in aan de Koningsstraat 33. Rond de centrale slogan ‘GELUK IS NIET TE KOOP’ vind je er de tien pijlers van geluk zoals ze ook naar voor komen in ‘The World Book of Happiness’, de internationale bestseller van de hand van Leo Bormans. Aan de hand van deze tien pijlers kun je zelf nagaan wat je al goed doet en wat nog beter kan op jouw eigen weg naar geluk. Zo kun je je eigen geluk en dat van anderen nog versterken.

De pop-up etalage is zeker een bezoekje waard. Kom eens langs en sta er even stil over wat jou gelukkig maakt.

Er is ook een wedstrijd aan verbonden. Elke week kan je één van de tentoongestelde geluksboeken winnen. Gewoon op een briefje schrijven wat jou gelukkig maakt en het briefje samen met je contactgegevens in de bus steken op Koningsstraat 39 (kantoor van Ulvenhout Vastgoed). Veel geluk!