Eerste ramen en buitendeuren geplaatst in Leopoldspark!

Gisteren en vandaag werden de eerste ramen en deuren (profielen én glas) geplaatst in het Leopoldspark. Als kleur werd geopteerd voor “grijs-bruin”, wat goed bij de rode en beige gevelstenen zal passen. Er werd gekozen voor het kwalitatieve materiaal van “schüco

 

De ruimtes C0.4 (A & B) en SR0.1 werden reeds (deels) van ramen voorzien. Deze ruimtes bevinden zich aan de kant van de Stationsstraat, rechter blokje. Zoals u kan zien baden deze 3 handelsruimtes in het licht, door de vele ramen die werden voorzien. Hierdoor is de visibiliteit naar buiten ook erg groot, wat de handelsactiviteiten ten goede komt.

 

Ter info: in ruimte SR0.1 zet Royal Diamond na oplevering haar activiteiten verder. Ruimte C0.4 (deels gelegen aan het groene binnenplein) is nog te koop, voor wie er een eigen zaak wil vestigen (we denken daarbij aan een decoratiewinkel, bloemenwinkel, …).

 

Het plaatsen van de ramen is meteen weer een historisch moment in de werkzaamheden op de werf van Leopoldspark!

 

Op de foto’s ziet u de ramen en deuren aan voor- en zijkanten. Op de laatste foto ziet u hoe dit blokje er na oplevering in z’n geheel zal uitzien.

 

DSCI0001 DSCI0002 DSCI0004 DSCI0005 DSCI0006SR