Speciaal aanbod voor de investeerder

De nieuwsberichten in de media laten weer weinig aan de verbeelding over: de rentes voor een woonlening zijn op een historisch dieptepunt aangekomen. Lenen voor een eigen woning was nog nooit zo goedkoop! Keerzijde van de medaille: ons geld op spaarboekjes en andere spaarproducten levert ons nauwelijks nog iets op…

Investeren in vastgoed is en blijft een verstandige beslissing. Het Belgische vastgoed is historisch gezien erg waardevast. En gezien de demografische ontwikkelingen (meer eenpersoonsgezinnen, groei van de bevolking, ….) zal de vraag op de huurmarkt alleen maar groter worden.

Investeren in het Leopoldspark is daarom eens te meer bijzonder interessant: marktconforme en betaalbare prijzen, kwalitatieve nieuwbouw en gelegen in een ambitieuze gemeente in ontwikkeling. Bovendien realiseert u er aantrekkelijke huurrendementen, die variëren tussen 3,5 en 4%!

Daarom heeft het Leopoldspark een aantrekkelijk aanbod voor wie vandaag investeert in het Leopoldspark:

1) Wij zoeken voor u een eerste huurder. En dat helemaal gratis! Dus geen commissieloon voor de verhuring. Wij brengen een kwalitatieve huurder aan en zorgen voor een sluitend huurcontract.

2) Geen tijd of zin om de afwerking van het appartement zelf te gaan kiezen in onze toonzalen? Wij zorgen voor een stijlvolle, kwalitatieve en aantrekkelijke afwerking van uw appartement!

3) Koop je een van de 3 serviceflats als investering? Dan betaalt u geen leegstandsvergoeding, mocht de serviceflat niet onmiddellijk verhuurd zijn.
Neem contact met ons op voor meer info!