Uw
appartement

Lastenboek

Aanbod 

Veelzijdig en duurzaam

In Leopoldspark is plaats voor gezinnen van elk formaat. U vindt hier flats en éénslaapkamerappartementen, maar net zo goed grotere wooneenheden met twee, drie of vier slaapkamers. Zo hebt u maximale vrijheid om een keuze te maken die perfect bij uw gezin past.

De rode draad door al die verschillende formaten en inrichtingen? Dat zijn de zonnige terrassen aan de leefruimte van elk appartement. En handige ondergrondse parkeerplaatsen en kelders. De kwaliteitsvolle materialen en de grote ramen vindt u ook overal terug. Een energiezuinige afwerking die rekening houdt met de laatste normen op gebied van duurzaamheid vervolledigt het geheel. Zo genieten alle bewoners van Leopoldspark maximaal van de slimme architectuur.

 

Wonen in
stijl

Contact

Tijdloze architectuur

De architecten hebben voluit gekozen voor een strak gelijnde, tijdloze architectuur, waarbij het creëren van een superieur wooncomfort de belangrijkste doelstelling was.

Uw smaakvol, ruim appartement laat het daglicht voluit binnenstromen en is van boven tot beneden afgewerkt met hoogstaande en energievriendelijke materialen. Leopoldspark biedt een oase van rust en gezelligheid.

In de zomer geniet u met uw bezoek van een drankje op uw ruime zonneterras of dakterras. Het altijd wisselende uitzicht op het fraaie binnenplein is een prettige extra.