Een boeiende generatiemix

leopoldspark-woonzorg-03

Woonzorgcentra en assistentiewoningen worden in de meeste gevallen een eindje buiten het centrum aangelegd. Maar deze keer is dat heel anders. Het nieuwe woonzorgcentrum zal samen met 25 (huur- en koop-) assistentiewoningen immers integraal deel uitmaken van het centraal gesitueerde Leopoldspark.

Dat betekent dat de bewoners volop gebruik kunnen maken van de faciliteiten en gemakken van het woonzorgcentrum terwijl ze toch in het centrum van de gemeente blijven wonen. Het beste van de twee werelden.

De nabijheid van een treinstation en een bushalte – beiden bevinden zich op minder dan 75 meter – maken de zaken er alleen maar gemakkelijker op.

Meer info: https://www.vulpia.be/woonzorgcentra/leopoldspark-leopoldsburg/

Vulpia_logo_corp

Zorg zonder zorgen

Vulpia staat voor kwaliteitsvolle zorg op maat. Ook voor de realisatie van dit woon- en zorgcentrum houden we vast aan onze kernwaarden: een thuisomgeving bieden in een sfeer van vertrouwen en respect, en dit in een open en pluralistische cultuur. Met meer dan 850 medewerkers en ruim 15 jaar ervaring zijn we een betrouwbare partner. Kom zeker kennismaken!

Meer info: http://www.vulpia.be/woonzorgcentra/leopoldspark-leopoldsburg/

Voor het project Leopoldspark wordt er samengewerkt met Ulvenhout, een gedegen en ervaren promotor op het gebied van retailruimtes en appartementen.