Uw eigen
zaak

Contact

Aanbod 

leopoldspark-uwzaak-08

NIEUWE VOORWAARDEN HANDELSPANDEN

1) Verlaagde huur- en koopprijzen (zie aanbod en prijzen)

2) Panden zijn extra moduleerbaar: ook grotere panden kunnen opgesplitst worden en aangepast naar het aantal m² dat u nodig hebt. Kom dus praten over wat je zoekt; wij vinden vast een oplossing voor uw noden.

3) Er is geen verplichting meer om parkings aan te kopen. Er kunnen parkings gehuurd worden in een poule van parkings.

Het juiste kader voor uw dromen

leopoldspark-uwzaak-02

Het spreekt vanzelf dat de winkelpunten die rondom het centrale binnenplein gehuisvest worden al meteen op veelvuldige bezoeken van de bewoners mogen rekenen. Zo is er meer dan 3000 vierkante meter winkelruimte. Volop kansen voor een bakker, een brasserie, een opticien, een bloembinder, …

Daarnaast is er ook ruimte voor zaken in de verzorgende sector, zoals een kapsalon, een kinesist en een pedicure. De bewoners van Leopoldspark ontvangen u gegarandeerd met open armen.

Groot voordeel is dat de ruimtes moduleerbaar zijn. Zo kan u 2 of meerdere aangrenzende units samenvoegen tot 1 handelsruimte. Flexibiliteit toef dus!

Maar daar blijft het niet bij. Want uw nieuwe zaak is ook voor de overige inwoners van de gemeente uitstekend bereikbaar. Uw klanten raken hun wagen gemakkelijk kwijt in de ruime parking of ze komen te voet of met de fiets.

Succes gegarandeerd? In Leopoldspark heeft u alleszins goede kaarten in handen.

Ontdek hier zelf welke handelsruimtes nog beschikbaar zijn.